Agriturismo Gardameer

De meeste mensen zullen bij een vakantie aan het Gardameer denken aan een verblijf op een camping direct aan het meer. Toch kent de omgeving van het Gardameer ook prachtige agriturismo’s waar u kunt verblijven. Naast kaas en olijfolie die hier veel wordt geproduceerd is de streek bekend om de wijnen. Waarvan waarschijnlijk de bekendste de rode Bardolino is. Vanaf Bardolino kunt u ook tijdens uw vakantie de Strada del Vino rijden. Deze route brengt u langs de plaatsen Bardolino, Custoza, Lugana en Valdadige. U rijdt door de wijngaarden en kunt onderweg bij de wijnbedrijven wijn proeven en kopen. Ook heeft het Gardameer een deel wat bekend staat als de Riviera degli Olivi. Hier komt een heerlijk lichte olijfolie vandaan.

Het Gardameer is een uitstekende plek voor gezinnen met kinderen. Overdag zult u zich prima vermaken op één van de stranden en ’s avonds is het gezellig druk in de dorpjes aan het meer (zoals Lazise, Bardolino, Peschiera en Sirmione). Vanuit uw vakantieverblijf kunt u ook goed een dagje naar Venetie of Verona rijden om het balkon van Romea en Julia te bekijken, Bij kinderen is het themapark Gardaland erg populair.

Villagrande biedt karakteristieke agriturismo’s met zwembad in de omgeving van het Gardameer

De agriturimo’s die Villagrande in haar programma heeft liggen iets van het Gardameer. Ideaal om in alle rust in deze prachtige omgeving te verblijven maar met al het vertier op korte afstand rijden.

Klik hier voor ons aanbod agriturismo's aan het Gardameer

 

×
Copyright © 2017 Villagrande.